Yvlo ZwangerFit®

ZwangerFit1Intake
De  Yvlo ZwangerFit® start met een les waarbij je kan kennismaken of de ZwangerFit lessen wel bij jou passen. Wanneer je na de eerste les verder wilt gaan met het volgen van de lessen volgt er een intake. Zo kan worden bepaald, of de wensen en verwachtingen van de cursist aansluiten bij de cursusinhoud. Daarnaast kan er met behulp van de intake tijdens de lessen beter worden ingegaan op de situatie van de cursist. 
 
Inhoud van een les
De Yvlo ZwangerFit® lessen bestaan hoofdzakelijk uit actieve lessen. In de verschillende lessen zal er gebruik worden gemaakt van diverse oefenmaterialen. De focus ligt vooral op conditie, spierversterking, coördinatie en stabilisatie. De actieve lessen kunnen worden aangevuld met theorie lessen. Tijdens deze lessen komen alle onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap, baring en de periode na de bevalling. Ook wordt ingegaan op de functie en eventuele problemen in het bekken, bekkenbodemgebied en/of houdings- en bewegingsapparaat.
 
Partnerles
Partners zijn welkom tijdens de partnerles. Het volgen van de partnerles is echter optioneel. Op deze manier zijn de ZwangerFit® lessen de ideale manier om goed geïnformeerd en in goede gezondheid de periode voor en na de bevalling te beleven. Na de bevalling wordt er vaak ook een terugkomles gepland; een gezellig samen zijn met alle baby's. De Yvlo ZwangerFit® lessen zijn geregistreerde zwangerschapslessen en erkend door de Nederlandse vereniging van Bekkenfysiotherapeuten (NVFB).
 
Wanneer
Iedere woensdagavond is er een ZwangerFitles van 19.15 tot 20.15 uur. Wil je een keer komen kijken of het wat voor je is? Kom dan eens een kenningsmakingsles volgen!