Praktijkruimte te huur

Vestigen in Zetten!
In Zetten zijn er voor meerdere professionals nog mogelijkheden om zich te vestigen. Doordat Zetten een regio functie heeft vanwege de vele winkelfaciliteiten, maar ook door de aanwezigheid van een middelbare school kan het erg interessant zijn om uw bedrijf in Zetten te vestigen. 
Wij verhuren een volledig ingerichte praktijkruimte in ons pand. De praktijkruimte is voor zelfstandige ondernemers die zich in een moderne praktijk willen vestigen. In onze praktijk zijn al diverse professionele therapeuten/behandelaars werkzaam.
 
De ruimte
Het is mogelijk om een kleine of grote behandelkamer te huren. Momenteel zijn er al een kinderfysiotherapeut, podotherapeut en een fysiotherapeut  in het pand gevestigd. De praktijkruimte kan gehuurd worden inclusief hoog-laag behandeltafel. Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel (=4 aan eengesloten uren ) per week.
praktijk1praktijk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De locatie
De locatie is gesitueerd aan de rand van het centrum van Zetten,nabij uitvalswegen A15 en A50 en beschikt over vrije parkeer mogelijkheid.
 
De kosten
Mogelijkheid van huur vanaf 1 dagdeel (4 uur)per week  voor de kleine behandelkamer zijn als volgt>
1 dagdeel per week € 100,00 per maand 2 dagdelen per week € 160,00 per maand 3 dagdelen per week € 200,00 per maand 4 dagdelen per week € 230,00 per maand 5 dagdelen per week € 250,00 permaand
Gereduceerde huurprijs bij huren van meerdere dagdelen is mogelijk (1 los dagdeel € 35,00) Prijs is inclusief BTW en inclusief Gas-Water-Electra-schoonmaak en keukenfaciliteiten

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan zouden wij het natuurlijk op prijs tellen wanneer u bij ons in de praktijk komt zitten. Op deze manier hopen wij beter te kunnen gaan samenwerken met verschillende disciplines. Waardoor wij hopelijk een nog betere dienstverlening aan onze patiënten kunnen geven.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact opnemen. Wie weet tot binnenkort!