Curriculum Vitae

oefening3Jarenlange ervaring
Kim Wellenberg is in 2003 begonnen als fysiotherapeut. Sindsdien heeft zij op verschillende plekken, met gevarieerde doelgroepen gewerkt. Door deze jarenlange ervaring en brede kijk op het vak, weet Kim op een professionele wijze bij te dragen aan een revalidatieproces en de kwaliteit van leven van een patiënt, tegenwoordig in het bijzonder dat van de zwangere vrouw en jonge ouders.
 
Nadat Kim als fysiotherapeut is afgestudeerd heeft zij in de loop der jaren nog enkele opleidingen gevolgd. Zo heeft zij in 2005 de cursus sensomotorische integratie gevolgd. De afgelopen jaren heeft Kim meerdere mensen met deze behandelmethode kunnen helpen.
In 2011 heeft Kim de master Health Care & Social Work afgerond. Dit om als professional nog beter in te kunnen spelen op de veranderingen binnen de gezondheidszorg.
In 2013 heeft Kim de opleidingen ZwangerFit® en Babymassage gevolgd. Sinds die tijd heeft zij vele zwangere vrouwen kunnen helpen met klachten aan bekken- en/of rugklachten.
 
De kwaliteit van Fysiowell blijkt onder andere uit de opleidingen/curssusen die Kim Wellenberg allemaal heeft gevolgd, maar ook uit de persoonlijke benadering en het feit dat de praktijk staat in geschreven in het Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten. Daarnaast worden zowel de praktijk als Kim zelf regelmatig beoordeeld door patiënten en het gemiddelde cijfer lag de laatste keer zelfs op een 9.1!

Naast de professionele kennis is Kim ook een ervaringsdeskundige. Tijdens de laatste zwangerschap van Kim heeft zij zelf ook ervaren wat bekkenklachten zijn, maar zij weet hierdoor ook heel goed waar winst te behalen valt. Vanuit deze zwangerschappen heeft zij ook veel ervaring op kunnen doen met de cursus babymassage. Hierdoor weet zij als geen ander hoe waardevol deze cursus is voor je baby.