Praktijkinformatie

Fysiowell
Voor een optimale afstemming van uw behandeling, werkt Fysiowell nauw samen met verschillende disciplines, zoals artsen, verloskundigen en paramedici. Ook de samenwerking met de patiënt staat hoog in het vaandel: door samen uw wensen en behoeften in kaart te brengen, een behandelplan op te stellen, wordt getracht de samenwerking tot een succes te maken.

medicaltape

Kwaliteit
Kim Wellenberg staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten. Dit omdat zij als fysiotherapeut er continu voor zorgt dat zij bij leert door het volgen van cursussen/scholing en opleidingen. Daarnaast krijgen de patiënten ook de mogelijkheid om de praktijk Fysiowell en Kim Wellenberg als therapeut te beoordelen. De laatste keer lag de gemiddelde beoordeling zelfs op een 9.1!

Geregistreerd
Als fysiotherapeut staat Kim Wellenberg geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteits Register (CKR). Daarnaast is zij ook lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Verder kunt u haar terug vinden op de website van www.sensomotorische-integratie.nl en de website over ZwangerFit, www.yvlo.nl.

Contracten
Fysiowell heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor is het mogelijk om uw behandeling vergoed te krijgen bij uw zorgverzekeraar wanneer u aanvullend verzekerd bent. Chronische behandelingen vallen onder de basisverzekering en worden na 20 behandelingen altijd door de zorgverzekeraar vergoed. Mocht u willen weten of uw aandoening op de chronische lijst staat dan kunt u altijd even bellen met de praktijk van Fysiowell.

Openingstijden
Klik hier voor de openingstijden van Fysiowell.